Dotcom

2011-11-11 @ 21:57:07 | Hanna • Allmänt | © DailyHorses 2013
Ungefär en gång per termin så tvingar vår ridlärare alla i gruppen att byta häst från dem vi vanligtvis rider. Iår hade becka dock väldig tur då hon egentligen inte skulle haft sune men en tjej i gruppen innan avbokade sig i sista minuten och då fick becka ha honom ändå.

Själv fick jag idag rida på en häst som heter Dotcom. Tycker inte han är speciellt rolig att rida på om jag ska vara ärlig för det händer ingenting. Han gör det han ska och sköter sig galant i alla läget och enligt mig blir han faktiskt lite tråkig.. Men men nångång måste man ju rida på nån annan häst än den man vill. Han skötte sig ganska bra på framridningen och även om han gick i form hela tiden så är jag inte helt nöjd. Han går i en så hög och kortform och springer bara rätt upp istället för att röra sig frammåt. Så vi jobbade hela tiden med att få honom lång och låg i formen och länga på steglängden. Det gick korta stunder men mest tyckte han bara att jag var väldigt konstig.
När vi började hoppa blev det dock krut i honom och det märks att han tycker det är jätte kul. Men åter igen är han lite tråkig då han gör allt han ska och landar självmant i rätt galopp utan att man som ryttare behöver göra någonting alls. Ser inte riktigt tjusningen i att rida på en sådan häst eller tävla den faktiskt.

Men han skötte sig bra och när vi travade av blev han jätte fin och rund i formen och det kändes att han tyckte det var väldigt skönt att få jobba ordentligt för engångs skull!




Elvira och dotten på lokalhoppning


Kommentarer
Postat av: Anonym

så du menar att boy skulle vara svår att rida i jämförelse med dotcom?

2011-11-12 @ 15:00:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback