Fin flechen

2011-05-02 @ 21:18:05 | Hanna • Allmänt | © DailyHorses 2013
Även Flechen fick hoppa lite idag då vädret var ganska så perfekt för ett bra träningspass! Solsken och fint väder men inte alltför varmt, perfekt helt enkelt!
Hoppade inte mycket men lite iallafall och lite högre än stockarna som bara är ca 60 cm. Till en början var han lite lojj och ville inte alls vara med på noterna. Men efter att ha taggat igång honom lite med något galopp ombyte och lite småskutt så började han komma igång igen och hoppade upp sig ordentligt. Hoppade bara en oxer på en meter som max då jag kände att det räckte för dagen. Han hoppade som satan på oxern och jag fick en så härlig känsla vilket jag verkligen behövde just nu! Underbart!


Gammal bild på mig och Flechen

Flechen och Sanna när han hoppar som bäst! Han hatar vatten och här var det vattenpöl både framför och bakom hindret så han tog i som satan för att komma över båda, sät hästen♥
Hoppa kan han iallafall! ♥


Kommentarer
Postat av: lovisa

Haft en bra dag?:)

jag har just nu en kanonbra tävling!

du har chans att vinna en VALFRI vara från www.brandsinfashion.com.

ex; badmode,smycken,jackor,skor,bälten,mysdressar,plånböcker,väskor och MYCKET mer! av märken som chanel, dior, ed hardy mm!



Om du vill läsa mer om tävlingen och delta, klicka här: http://lavitadilovisa.blogg.se/2011/may/vinn-valfri-vara.html#comment

2011-05-03 @ 18:19:29
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback