Tillbaka i skolan

2011-03-14 @ 21:08:36 | Hanna • Allmänt | © DailyHorses 2013
Efter att ha legat hemma och varit sjuk sedan i tisdags var det nu dags för att ta sig i kragen igen och bege sig mot stallet för en väldigt softskoldag.
Vi hade stalltjänst som vantlig och sedan hade vi teori där vi tittade på en Kyra film som jag redan sett minst 20 ggr, men men sånt är livet.

Jag fick rida Eliza idag igen vilket jag inte alls var nöjd med till en början men när vår ridlärare sa att vi skulle få rida självständigt idag så att hon kunde se och betygsätta lite hur vi valde att lägga upp den tid vi hade på oss och vad vi valde att göra för övningar.
Detta gillade jag skarpt eftersom jag visste att om jag bara fick jobba igång henne ordentligt och jobba på enbart det som vi behövde så skulle det gå bättre än om jag måste göra vissa övningar som inte alls passar dagens ridning för mig och hästen.

Eliza var mycket framåt idag och det är alltid possitivt eftersom det då är lättare att bara samla ihop den energin för att få henne att jobba ordentligt och sätta sig på bakbenen. Jag tycker det gick hyfsat bra och hon var inte alls lika tung på bettet som hon brukar vara utan lyssnade på mina halvhalter och höll en bra och fin samlad form!
Det var bara lite i galoppen då jag tappade lite fokus och hon blev för lång och började då hänga på bettet igen, men annars tycker jag att det gick bra och hon var till och med trevlig att rida på!


Samma bild igen tyvärr.. har inget annat


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback