Skrållis

2011-03-30 @ 21:35:21 | Rebecka • Allmänt | © DailyHorses 2013
Kom upp till stallet ungefär halv sju för att rida Skrållan.

I ridhuset var det bara jag och en annan, så det var lugnt och skönt. Skrållan var lite lat idag men när jag, efter att ha ridit fram, red utan stigbyglar och kom runt henne ordentligt började hon jobba med bakbenen. Hon böjer inte på nacken, men hon sänker huvudet och jobbar bättre med ryggen och bakbenen. Det var roligt att märka att hon ändå var så villig att arbeta bättre än vanligt även om hon surade till lite på mig ibland när det blev för jobbigt.

Jag tränade lite skänkelvikningar på volten, framdelsvändningar och mycket halter för att få henne att lyssna, mest framåt. Hon har lite svårt för skänkelvikningar så när jag fått till någon hyffsad i varje varv nöjde jag mig. Framdelsvändningar är hon ganska bra på men hon behöver öva på att inte "hacka" runt utan gå alla stegen på en gång utan att stanna. Även det gick bra, en gång åt varje varv, sedan var jag nöjd med det också. Hon är inte jätte musklad så hon blev ganska svettig även om jag inte galopperade jätte mycket.

Jag fick också jobba väldigt mycket för att få henne att röra sig ordentligt och lyfta på bakbenen så jag kommer säkerligen att ha träningsverk imorgon.

Tog inga bilder idag så här har ni en annan istället:
Bilden har ni sett men jag har inte så många på Skrållan sötnos!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback