Lite om mig

2011-03-21 @ 17:12:11 | Rebecka • Allmänt | © DailyHorses 2013
Eftersom Hanna skrev ett litet inlägg om sig själv, när hon började rida med mera så tänkte jag att jag skulle göra samma sak.

Jag började alltså rida när jag var sju år och har därför ridit i snart 8 år nu. Jag började på samma ridskola som jag fortfarande rider på och red en gång i veckan då. År 2007 fick jag en sköthäst som hette Ihaila, som jag berättat om förut, och när jag inte tog hand om henne längre så hjälpte jag min kompis med hennes två hästar, Popcorn och Fleche (en ponny, inte samma som Hanna rider).
Jag började också vara uppe i stallet så ofta jag kunde, från att skolan slutade tills mamma kunde skjutsa hem mig.

Inte långt efter det så började jag rida Skrållan, regelbundet en gång i veckan och jag började snart rida två gånger i veckan på ridskolan. En gång vanlig lektion på lördagar och en gång hoppspecialen på fredagar där jag ofta red Skrållan. Därför red jag cirka tre gånger i veckan ett tag. Gruppen på lördagar splittrades någon gång efter det och jag började då istället på måndagar, där jag red i ett år ungefär, tills många nya hade börjat och gruppen blev dålig.

Nu rider jag bara en gång i veckan på ridskola och Skrållan då och då. Det är tråkigt att rida så lite men jag ska antagligen gå hästlinje på gymnasiet så då blir det mer ridning.
Jag rider oftast Sune, som ni vet, och även Kuhs eftersom jag tävlar lokal hoppning på honom.

Jag åker också på ridläger till Vedbände varje år och i sommar kommer det bli femte året jag är där, i rad. Första året hade jag en liten söt ponny som hette Maxim men de andra åren har jag haft en c-ponny som heter Salsa. Jag önskar henne varje år, nämligen. ;)

Det finns nog inte mycket mer att berätta men om ni undrar något så skriv bara en kommentar så svarar jag så fort jag kan.

Jag och Ihaila.

Jag på en ridlektion för lääääääänge sedan!


Urgammalbild på mig och Salsa, min ridlägerhäst jag rider varje år på Vedbände.


Jag och Salsa i somras på Vedbände.



Kommentarer
Postat av: Adina

Kul med information om dig! :D Är båda ni fotointresserade eller är ingen det? Tänkte det är ändå fina bilder på bloggen :)

2011-03-21 @ 19:54:21
URL: http://adinis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback