Hoppning på finaste

2011-03-04 @ 23:16:43 | Rebecka • Allmänt | © DailyHorses 2013
Idag var det dags för hoppspecialen igen.
Vi hade tre hinder som på en åttvolt, en oxer vid bokstaven X, ett räcke vid C och ett räcke vid A. Dessutom hade vi var sitt hinder "halftigenom" på vardera sida (ett bredvid hindret vid A och ett bredvid hindret vid C). Lite svårt att förklara men det spelar inte så stor roll.
Vi hoppade inte superhögt, 80 som högst men det blev i alla fall en liten bana utav det.

Jag hade Sune och det var länge sedan jag red honom (tja, 2 eller 3 veckor ÄR mycket) så det var jätte roligt. Dock var han jätte stel i båda sidorna, hård i munnen och ville inte alls bli mjuk. I vanliga fall går Sune med gummiband men jag rider honom aldrig med gummiband för då blir han bara ännu hårdare i munnen. Det är mestadels gummibanden som gjort så att han är så här men han har inte heller blivit trimmad på ett tag och skulle behöva en riktig genomkörare för att bli mjuk igen.

Idag var han framåt på hindren och det gillar jag. Han hade inte riktigt koll på sina ben alltid och snubblade till efter hindren ibland men annars tyckte jag att han hoppade okej även om jag kunde gjort en bättre prestation.
Det kändes ovant att rida honom och han var inte riktigt som han brukar men jag hoppas att han snart blir den vanliga Sune igen som är hyffsat mjuk och inte tung på bettet.

(bjuder på bilden..)
Men Sune, alltid lika kärleksfull! Älskar dig världens finaste ponny ♥ ♥ ♥



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback