Denna veckan

2011-06-26 @ 19:29:48 | Hanna • Allmänt | © DailyHorses 2013
Även denna veckan ska jag hjälpa till på dagridlägren på vår ridskola. De är då de mindre duktiga eleverna som går på läger enbart över dagen. Lägret som börjar imorgon är för elever som ridit lite längre än de som var på lägret förra veckan men fortfarande bland de som rider bäst på ridskolan om ni förstår vad jag menar.

Jag har varit med och plannerat veckan och hur vi ska genomföra den på ett så bra sätt som möjligt. Jag är matansvarig och hjälper därför till i köket alla dagar utan en då jag istället rider ut på långtur med barnen och en av ridlärarna får då laga maten. Annars hjälper jag till på lektionerna och håller även i en del basic teori, väldigt simpelt då eleverna knappt vet hur man sätter ihop ett träns korekt.

Men det är ganska roligt faktiskt och som vanligt så har jag paxat Sanni till uteritten och de barn som egentligen ska ha henne då får helt enkelt byta :P Som tur var är jag inte ensam denna veckan dock som jag var förra veckan, nu har jag både Frida och Tea till min hjälp. Det kan behövas då barnen kan bli rätt jobbiga ibland, eller ganska väldigt ofta :P


Världens finaste ponny får stå för bilden♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback