Bete

2011-06-12 @ 21:47:18 | Hanna • Allmänt | © DailyHorses 2013
Idag fick nästan alla hästarna där hemma i stallet släppas på bete! Väldigt skönt för dem att få komma iväg och bara vara hästar! De som åkte var Ulissa och fölet Zokie, Vienna och fölet London, och så klart Paddy den vita d ponnyn som Becka ridit en gång. Så kvar hemma i stallet nu står bara Flechen och Soya. De ska få gå på bete hemma båda två men av helt olika andledningar. Flechen kan inte gå på samma bete som Paddy då de bråkar och bråkar och bråkar tills någon skadar sig. De ger sig aldrig utan står bara och maler sparkar mot varandra. Vi har då försökt ha honom på annat bete. Ett år gick han t.ex. med några av ridskolehästarna men då antrivdes hanoch stod bara vid grinden och längtade hem. Så därför har vi honom nu hemma på smmrarna istället men han går ute i stora gräshagar och går även över natten.
Soya däremot ska inte gå på bete eftersom hon lägger på sig så otroligt snabbt. et behövs bara lite vårgräs för att hon ska bli rund om magen så för allas bästa så får hon gå hemma med Flechenoch äta lagom mycket gräs samtidigt som hon motioneras hela sommaren.

Men eftersom alla de andra hästarna åkte idag så släppte vi ihop Flechen och Soya i en av de stora gräshagarna för att de skulle slippa stå själva. De blev väldigt glada och sprang omkring och njöt. Även om Flechen var mer intresserad och gräset och alllt annat än av Soya. Men det blir nog kanon bra för em båda att gå tillsammans i sommar!




Lycklig häst♥


Kommentarer
Postat av: Adina

Åh så härligt med sommarbete! Hästarna mår så bra då! :)§

2011-06-13 @ 00:05:35
URL: http://adinis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback