Älskade ponniskrutten

2011-06-14 @ 22:14:39 | Hanna • Allmänt | © DailyHorses 2013
Sanni gick inga lektioner på ridskolan idag och istället för han hon vilade så tog jag ut henne i skogen på et tur för att hon dels skulle få tillbaa lite livsglädje då hon inte tycker det är speciellt roligt att vraa ridskolehäst just nu men även för att hon behövde få galoppera på ordentligt och verkligen sträcka ut! Det var ett tag sedan hon fick jobba på ordentligt med sina ben så idag tog vi chansen och bus galopperade en hel massa! Linda var med på Aspe, en annan ridskole ponny som behöver lite ny livsglädje och de blev så himla glada över att få busa lite.
Första galoppern blev Sanni jätte pigg och super glad så hon försökte bocka av mig men eftersom det bara var för att hon var så glad så lär jag henne hållas en stund så länge hon inte började bocka ordentligt och då lugnade hon snabbt ner sig och konsenterade sig på att galoppera istället. Vi jobbade inte på speciellt mycket eftersom hela meningen med ridturen var att de skulle få ha en skön ridtur utan massa press men jag ville ändå att hon skulle ha tyngden på bakbenen oh det lyssnade hon jätte bra på och alla igångsättningar och avbrott var jätte mjuka och fina även om hon inte gick i någon fin form. Hennes galoppfattningar var sjukt bra idag och hon satte sig verkligen på bakbenen och fattade jätte fint vilket kan vara svårt att få henne att göra inne ibland.

En mycket lycklig ponny och en mycket lycklig ryttare idag kan jag lova var det som dundrade fram i skogen med spetsade öron och ett jätte stort leende!♥♥♥


Älskade underbara ponny, det fins ingen finaste än du på hela våran jord♥
Du betyder allt för mig gumman♥♥


Kommentarer
Postat av: Adina

Det är väl det med ridskoleponnyer, de går på tok för mycket på ridbanan utan att få slappna av och ha roligt!

2011-06-15 @ 16:02:56
URL: http://adinis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback