Världens finaste

2011-01-28 @ 22:35:27 | Rebecka • Allmänt | © DailyHorses 2013
Idag hade jag Sune på hopplektionen.
Vi började med att rida fram i skritt, trav och galopp och Sune stretade emot mycket i början i både skritt och trav, men i galoppen började han slappna av och tugga på bettet. Efter galoppen var han ganska fin i både trav och skritt.
Vi hade bara ett hinder eftersom många av hästarna som var med ska tävla klubbhoppning på söndag, men vi hoppade 85 cm (ungefär den höjden vi hoppade förra terminen men som vi inte gjort denna terminen) som högt på en oxer. Jag skulle tycka det var lite lågt på D-ponny men för Sune tycker jag det passar alldeles utmärkt.
Han vägrade en gång, men det var mitt fel för han var inte riktig medveten om att han skulle hoppa, men annars gick hoppningen rätt så bra.

På söndag är det som sagt klubbhoppning och jag ska vara med på Sune.
Eftersom han är kinkig och rädd för mycket så hoppar jag bara en klass på 50 och en på 70. Jag hoppas på att han snart ska sluta fjanta sig så att jag kan testa på 80 någon gång.

Nästa söndag är det Lokal Hoppning som gäller. Då har jag, som ni kanske kan förstå, inte Sune utan då ska jag ha Kuhs. Är väldigt taggad nu!

Och så en bild på världens finaste:
Sune, jag älskar dig! ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback