Praktik dag

2011-02-22 @ 17:37:57 | Hanna • Allmänt | © DailyHorses 2013
Idag var jag på min praktik som alla andra Tisdagar.
Idag fick jag hjälpa till att löshoppa en mycket fin och trevlig 3 åring. Den hoppade som satan men vi ville inte höja allt för mycket eftersom hon har fått vila över julen för att inte överanstränga sig. Men hon hoppade runt 110 och var jätte duktig! Eftersom hon bara är löshoppad ungefär 3 ggr innan idag så skötte hon sig kanon bra!
Sedan fick jag även longera en annan unghäst som hetr Shagii och är 4 år, jag longerade henne med en hjälptygel som kallas pessoa. Hon var ganska arg till en början och sparkade bakut en massa och bockade, med efter ett tag lugnade hon ner sig och jobbade på bra och blev fin!

Även idag red jag på Ericas tävlings häst Bonnie eller Bonyr som hon egentligen heter. Idag var hon ganska så lat och ville inte gå fram helt. Vi jobbade därför mycket med tempo växlingar för att få igång hennes bakben mer så hon trampade på bättre. Vi gjorde även lite galoppfattningar från skritt och några galoppombuten som hon gör kanon bra!
Jag red inte speciellt länge eller hårt idag eftersom hon har gått ganska hårt i helgen.

Pga en gammal skada har hon varit borta från tävlingsbanorna men nu i helgen gjorde hon tävlingspremiär igen!
Det hade gått väldigt bra och hon kom tvåa i både 1,15 och 1,20, Väldigt duktigt och hon hade tydlingen hoppat som satan! Mycket roligt att det få chansen att rida sådanna fina hästar!


Sorry för samma gammla dåliga bild men hade ingen annan på henne.


Kommentarer
Postat av: julia

sv; ja det är den :)

2011-02-22 @ 21:31:14
URL: http://hasteeen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback