Hoppningen

2011-12-16 @ 22:29:06 | Rebecka • Allmänt | © DailyHorses 2013
Självklart hade jag Sune idag, vilket jag alltid är lika nöjd med!
Som Hanna sa så hade vi stilhoppning idag och på 2 av hindren hade vi plank. För ett år/halv år sedan hade han väl kollat men hoppat ordentligt över men nu stannar han i onödan, vill inte riktigt och suger inte mot hinder som vanligt. Stannade några gånger när vi hoppade fram och sedan på stilhoppningen så gick det åt skogen, rent ut sagt! Första hindren gick helt okej men när vi kom till långsidan (där det stod 3 hinder på rad, varav 2 var plank) så kom jag inte in i ordentlig galopp vilket resulterade konstiga språng och stopp på sista.

Nästa gång jag kom hade jag en ordentlig galopp men han hoppade konstigt och jag kom i obalans på första hindret. Sen blev resten av banan helt obalanserad, ful och jag vet inte vad. Det är galet hur dåligt jag red då, med ingen balans, ingen följsamhet och jag bara flängde. Usch!


På söndag blir det ju klubbhoppning och vi får hoppas att det går bättre då!
Dock får jag bara vara med en klass då Sune ska börja få gå med andra barn nu.. Ett barn ska få hoppa 50 på honom och sen får jag hoppa 80.

Kommentarer
Postat av: Irma - topponys.blogg.se

Hej! Fin blogg du har! Kolla gärna in på våran, vi har just nu en tävling på våran blogg där man kan vinna ett snyggt Globusschabrak!

http://topponys.blogg.se/2011/december/bloggtavling.html#comment



/Irma på Topponys

2011-12-16 @ 23:07:23
URL: http://topponys.blogg.se/
Postat av: Linn ~ Keelane

Fin blogg! Allt bra? :)

2011-12-17 @ 09:08:27
URL: http://kellyochlinn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback