Världens finaste♥

2011-04-04 @ 22:07:44 | Hanna • Allmänt | © DailyHorses 2013
Red för en tjej som heter Sofie idag på Flechen idag. Sofie är typ massör och kiropraktor och har behandlat alla hästarna i stallet några gånger för att lösgöra dom och så. Flechen blir väldigt nöjd varje gång och frustar och har sig för han tycker att det är så skönt när alla spänningar släpper.
Därför rider jag även för Sofie ibland för att hon ser så himla tydligt på hästen vad han behöver och var han sitter fast osv.
Idag jobbade vi till en början med att verkligen få igång det högra bakbenet som han gärna glömmer bakom sig. Jobbade mycket på stora mitt volten och flyttade även lite i skritten där jag flyttade in framdelen innanför spåret för att få honom att mjukna i sidorna. Han var jätte duktig och började slappna av jätte fint när vi hade jobbat med mycket ställning och böjning både inåt och utåt på volten.
Sedan jobbade vi med öppna eller bogen in som det också kallas, på trekvarts linjen. Först gjorde vi det några gånger för varje skänkel i trav och sedan även i galopp. Flechen tyckte det var lite jobbigt i vänster varvet i galoppen då han inte ville sätta under sig och ta i med ditt högra bakben helt. Med det släppte sedan och han blev jätte jätte fin!
Verkligen ett kanon ridpass på världens finaste häst♥


Fina fina underbara häst, älskar dig ♥♥


Kommentarer
Postat av: Emma - En allroundryttare!

SV: Tack så mycket! :)

2011-04-05 @ 12:38:11
URL: http://enallroundryttare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback